HAKKARİ ŞEMDİNLİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi "Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim" faaliyetlerini planlamak üzere taşımalı merkezi okulların yöneticileriyle toplantı yapıldı.

  
 2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi

             Yakup Kadri Öztürk başkanlığında yapılan toplantıda eksikler, yeni talepler görüşüldü. Çocuklarımızın yararı düşünüldüğünü belirten Yakup Kadri Öztürk  "Kurumsal anlamda varoluş nedenimiz çocuklarımızın Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda kazanmak temel hedef olduğunu belirterek planlarımızı bu doğrultuda yaptıklarını, elbette ki ilgili yönetmeliğin sınırlarını koruyarak bilgleri revize edildiğini" söyledi.

                     Çok kısa zaman zarfında taşıma hizmetlerini araç, sürücü vasıflarından öğrenci- veli memnuniyetine kadar her yönü ile belli bir standarda oturtmayı planladıklarını belirtti. Yöresel etkilerin doğurduğu sonuçları aşabilmek için ilgili yöneticierin düzenli olarak veri toplayarak İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü ile paylaşmalarının önemini vurguladı.

 

Taşımalı ToplantıTaşımalı ToplantıTaşımalı ToplantıTaşımalı Toplantı

Moda Mahallesi Çevre Yolu Hastane Caddesi No130/1 Şemdinli / HAKKARİ - 0 438 411 26 51

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.